Je administratie en je
loonstrookjes op orde

Als je je administratie goed hebt geregeld, geeft dat rust en controle in je bedrijf. Je moet niet schátten hoe het er financieel voor staat, of je alle rekeningen kunt blijven betalen en welke aanslag er in de volgende blauwe envelop zit. Je moet het wéten. Regel het slim, of laat het gewoon aan ons over. Lees hieronder hoe we je kunnen helpen.

Axxino sfeer afbeelding
Onze Diensten

Wat je mag verwachten.
En meer.

Boekhouding

De basis van je financiële administratie is het inboeken van facturen en bankmutaties. Als je dit op een goede manier doet, kan je veel inzichten uit je rapportages halen. Gelukkig kan je dit slim automatiseren, zodat jij en wij er niet veel werk aan hebben. Heb je zelf niets met cijfers, dan kunnen wij de boekhouding voor onze rekening nemen. Digitaal. En efficiënt.

(Jaar)rapportages

Hoe staat het ervoor met je bedrijf? Hoe ontwikkelt je omzet zich? En je rendement? Klopt dit nog met je verwachtingen? Zitten er pieken in bepaalde kosten? Is je cashflow toereikend? Aan de hand van de jaarrekening én tussentijdse rapportages – per maand, of per kwartaal - denken we hier samen over na. Wij maken de rapportages en analyseren ze voor je. Zo kan je je bedrijf actief sturen.

Belastingaangifte

Dankzij een gedegen financiële administratie – boekhouding – worden belastingaangiften eenvoudiger. Of het nu gaat om omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting of andere belastingen. Het vraagt wel een fiscaal deskundige blik. Is de aangifte correct? En vooral: valt er iets te besparen of te optimaliseren? Met die blik doen wij al je belastingaangiften. Tijdig.

Salarisadministratie

Als je werkgever bent, kan je de salarisadministratie geheel aan ons uitbesteden. Geef ons maandelijks de mutaties door, en wij doen de rest. Van loonstrookjes tot betaalbestand. Ook leveren we alle gegevens aan voor de loonbelasting, sociale verzekeringspremies en pensioenregelingen. En heb je vragen over bijvoorbeeld een werkgeversverklaring, of heb je een vaststellingsovereenkomst nodig? Kom maar op.

Kees van de Kraats
Kees van de Kraats
Partner

“Heb jij nog een administratie in schoendozen? Dan gaan wij je helpen te automatiseren. Je zult zien hoeveel plezier je krijgt van een online administratie. Werkt lekker snel en simpel, en geeft je optimaal inzicht in je cijfers.”

Alsjeblieft, alvast een paar pluspunten

12

Maandelijks helder
inzicht in je cijfers

De beste manier om je bedrijf te sturen: op basis van actuele cijfers. Maandelijks. Niet achteruitkijken, maar weten waar je staat en vóóruit kijken. Gaan we je bij helpen.

€0,-

Betaal geen cent
belasting teveel

Laten we proberen alle fiscale regelingen optimaal te benutten. Zodat je zo min mogelijk belasting betaalt, en bovendien op een gunstig moment. Leuker kunnen we het niet maken.

100%

Ontzorgd op het gebied
van HR en salaris

De ingewikkelde kant van personeel. De cijfers. De contracten. En soms het gedoe. We helpen je erbij, en zorgen dat je geen omkijken hebt naar de salarisadministratie.

Tip: neem een abonnement op Axxino

Als je net een dikke belastingmeevaller hebt dankzij onze adviezen, betaal je onze rekening hopelijk fluitend. Denk je terug aan een paar belangrijke keuzes die je samen met ons maakte, dan doe je het met een glimlach. Maar eerlijk is eerlijk: betalen voor je administratie is niet echt leuk. En daarom een tip: kies voor een abonnement.

Bij een abonnement betaal je een vast bedrag per maand waar alle afgesproken werkzaamheden bij inbegrepen zijn. Doen we het normale werk, dan valt er geen factuur meer op de deurmat. En da’s toch een lekker idee. Natuurlijk beperkt dat je niet in je mogelijkheden om ons in te schakelen. Heb je specifieke vragen? Heb je onze hulp nodig bij een investering, een fiscaal advies of een complexe businesscase? Dan berekenen we die afzonderlijk.

Je bent op jaarbasis misschien niet goedkoper uit met een abonnement, maar je verspreidt de kosten over het jaar en weet waar je aan toe bent. Handig voor je liquiditeit.

Een offerte: de eerste cijfers waar we het samen over hebben