Kom binnen.

Doe je voordeel met onze kennis en ervaring

Mogen we ons even aan je voorstellen?

Axxino is een administratie- en belastingadvieskantoor. Maar: dat klinkt eigenlijk een tikkeltje te simpel. Te saai misschien zelfs. Het is waar dat we goed zijn in financiële en salarisadministratie en belastingadvies. Maar juist het sparren, het helpen, het samen met klanten tot inzichten en keuzes komen, dát maakt Axxino tot Axxino. Dat doen wij graag. Met z’n achten.

We zijn ontstaan uit twee voorheen zelfstandige kantoren met elk een lange historie: Adfino C.S. en Kraats & van Viegen. De één in Maarn, de ander in Ede. Nog steeds vind je ons op twee plekken. Als je al wilt spreken van een typische Axxino-klant, dan zeggen we: de MKB’er. Eenmanszaken en werkgevers met enkele tot tientallen medewerkers. Dat zijn de klanten die we optimaal kunnen helpen en die blij zijn met ons.

Werner Op 't Land

Relatiebeheerder
werner@axxino.nl

Thijmen Blijenberg

Assistent-accountant
thijmen@axxino.nl

Harko de Vlaming

Adviseur
harko@axxino.nl

Amanda Mc Calman

Relatiebeheerder
amanda@axxino.nl

John van Soest

Relatiebeheerder
john@axxino.nl

Jasper Stut

Salarisadministrateur
jasper@axxino.nl

Kees van de Kraats

Partner
kees@axxino.nl

Pieter van Viegen

Partner
pieter@axxino.nl
Axxino sales solutions

Kom jij onze klanten helpen?

Verken deze website en bepaal het zelf: pas jij bij Axxino? Houd jij ervan om klanten te helpen met jouw deskundigheid en ondertussen zelf in je vak te groeien? Dat komt goed uit. We zoeken nog een verschillende mensen om ons in team Maarn en/of Ede te versterken. Laten we eens persoonlijk kennismaken!

Graag helpen: da’s typisch Axxino

Wat zíjn ze verschillend, de ondernemers die wij mogen helpen. En wat is het dagelijkse samenspel leuk. Zij met hun plannen, vraagstukken of simpelweg het cijfergeneuzel waar ze geen zin in hebben. Wij met onze bagage op financieel en fiscaal gebied.
Cijfers zouden ons niet zo boeien, als we er geen mensen mee konden helpen. Want juist dat is zo mooi. Als wij de cijfers aanleveren waardoor een ondernemer zich ‘in control’ voelt. Als onze spontane ideeën de ander inspireren. Als ons rekenwerk het ontbrekende puzzelstukje is in een gedurfd plan. Als dankzij onze toelichting het kwartje valt. Of als we door alles op alles te zetten een fikse belastingverlaging realiseren.

Geen vraag is ons te gek. En geen vraag te gewoon.
Misschien is dat de reden dat sommige ondernemers al tientallen jaren met ons samenwerken, en anderen vinden dat ze het eerder hadden moeten doen.
We genieten ervan om dát te doen, wat jij nodig hebt en jou echt verder helpt. Of je nu iets hebt met cijfers, of helemaal niets, of we elkaar nu wekelijks spreken of jaarlijks, we werken met plezier samen. En je zou niet de eerste zijn die dat in zijn resultaten terugziet.
Zo doen we dat bij Axxino. Met alle plezier.

Maak kennis met Axxino

Axxino sfeer afbeelding 1
Axxino sfeer afbeelding 2
Axxino sfeer afbeelding 3
Axxino sfeer afbeelding 4
Axxino sfeer afbeelding 5
Pieter van Viegen
Pieter van Viegen
Partner
“Als ondernemer heb je wel meer te doen dan cijfers op een rijtje zetten, personeelszaken uitpluizen, subsidies aanvragen, businesscases doorrekenen of de belastingdienst te vriend houden. Dat doen wij graag voor je. Zoals wij het zeggen: met alle plezier.”