Samen sparren over
belangrijke keuzes

Ondernemen houdt meer in dan je cijfers op orde hebben. Het gaat erom dat je actief stuurt. Visie hebt. Vooruitkijkt. En zo je doelen realiseert. Klinkt mooi, maar de praktijk kan weerbarstig zijn. Het ene jaar overrompelt het succes je, het volgende jaar rijgen de tegenvallers zich aaneen. Wij reizen mee als je sparring partner en helpen je op koers te blijven. Vandaag met de blik op vandaag, morgen misschien met het oog op de toekomst.

Axxino sfeer afbeelding
Onze Diensten

Wat je mag verwachten.
En meer.

Operationeel sparren

Een periodieke rapportage kan een mooi aanknopingspunt zijn om je business te bespreken. Je kunt ook tegen uitdagingen aanlopen die om overleg vragen. Of het nu gaat om de businesscase voor een nieuwe activiteit, verbetering van je voorraadbeheer, een gezonde cashflow of – bijvoorbeeld - slim gebruik van de werkkostenregeling. Door samen te sparren traceren we verbeterpunten én komen we tot optimalisatie van je bedrijfsvoering. Regelmatig een uurtje sparren met Axxino houdt je scherp, let maar op. En wij doen het met alle plezier.

Strategisch sparren

Soms is het goed om boven je dagelijkse business uit te stijgen, en met een helicopterview naar je bedrijf te kijken. Welke ontwikkelingen zien we dan? Is je strategie effectief? Op welke kansen of risico’s moet je voorsorteren? En waar wil je eigenlijk staan over vijf jaar? Strategisch sparren zorgt ervoor dat je je bedrijf op koers houdt. De ervaring leert dat het maken van de begroting of de bespreking van de jaarrekening daar een mooi moment voor is. Het levert vaak onverwachte ideeën en inzichten op.”

Pieter van Viegen
Pieter van Viegen
Partner

“Sparren doe je samen. En dat maakt het juist zo mooi. Je weet van tevoren niet precies welke onderwerpen of ideeën naar voren komen. Maar door inzichten te delen en te brainstormen, kom je vaak tot goede resultaten en praktische verbeteringen.”

Alsjeblieft, alvast een paar pluspunten

12

Maandelijks helder
inzicht in je cijfers

De beste manier om je bedrijf te sturen: op basis van actuele cijfers. Maandelijks. Niet achteruitkijken, maar weten waar je staat en vóóruit kijken. Gaan we je bij helpen.

€0,-

Betaal geen cent
belasting teveel

Laten we proberen alle fiscale regelingen optimaal te benutten. Zodat je zo min mogelijk belasting betaalt, en bovendien op een gunstig moment. Leuker kunnen we het niet maken.

100%

Ontzorgd op het gebied
van HR en salaris

De ingewikkelde kant van personeel. De cijfers. De contracten. En soms het gedoe. We helpen je erbij, en zorgen dat je geen omkijken hebt naar de salarisadministratie.

Sturen op hoofdlijnen óf op cijfers achter de komma?

Strategie. Sturen. Hoofdlijnen. Alleen de woorden kunnen al erg groots overkomen als je een pragmatische ondernemer bent met elke dag honderdduizend dingen aan je hoofd. Misschien roepen ze zelfs weerstand op. Allemaal boardroom-geneuzel waar je niets mee hebt.

OK. Houden zo. Maar heb je wel iets met cijfers tot ver achter de komma? Ben je in voor spitsvondige berekeningen en het eindeloos bestuderen van de laatste centen in je rapportages? Waarschijnlijk ook niet. Je hebt wel meer te doen.

Precies daarom helpen we je met twee dingen. Je administratieve en fiscale verplichtingen lossen we pragmatisch voor je op. We ontzorgen je compleet, of helpen je erbij. Wij letten op de cijfers achter de komma, maar we vallen je er niet mee lastig – tenzij je er meer van wilt weten. Dat is één.
En het andere: we helpen je vooruit te kijken. Ver genoeg om vandaag de juiste keuzes te maken en afslagen te nemen. Verder is vermoedelijk niet nodig, tenzij de bank om meerjarenprognoses vraagt of je markt ingrijpend verandert. Kijk, dat bedoelen we met strategisch sparren. Daar heb je geen boardroom voor nodig, maar boerenverstand, aangevuld met wat kennis van cijfers.
Dan zit je goed bij Axxino. Welkom.

Een offerte: de eerste cijfers waar we het samen over hebben