Kom klanten helpen
met jouw kennis

Heb jij ervaring in ons vak, of volg je een opleiding? Dan zou Axxino wel eens een mooie werkomgeving voor jou kunnen zijn. Als jij er tenminste ook van houdt om ondernemers te helpen. Want het gaat in ons vak wel over cijfers, maar bij Axxino willen we daar vooral klanten mee van dienst zijn. Met alle plezier zelfs.

Home stock afbeelding
Werken bij Axxino

En, geeft dit jou ook plezier?

Je eigen ding doen

Hoeveel of hoe weinig ervaring je ook hebt, je krijgt bij ons een mooie job. We houden ervan als je zelfstandig werkt, en geven je graag de vrijheid. Passend natuurlijk bij wat je kunt en wilt. Je krijgt in elk geval alle ruimte om je in taken en vraagstukken vast te bijten. En zeker: we helpen elkaar. Deel je kennis met je collega’s, spring bij óf vraag anderen om hulp.

Een gezellig team

Met een team van rond de tien collega’s is Axxino lekker compact. We kennen elkaar en trekken met elkaar op. Als je liever anoniem en zonder mensen om je heen werkt, pas je niet bij ons. Houd je van geconcentreerd werken én op z’n tijd collegiale gezelligheid, kom dan eens praten. We zijn benieuwd wie jij als collega bent.

Talenten benutten

Het is gezond als je groeit. In je vak, als dienstverlener, als hélper, als mens. Wat zijn jouw ambities, als het daarover gaat? Laten we dit vast zeggen: we bieden je veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Door zelfstandig te werken – learning by doing , van anderen te leren en opleidingen en/of trainingen te volgen. Juist dat maakt Axxino tot een plek waar jij je de komende tijd niet gaat vervelen. We investeren graag in jou.

Eekhoorntjes tellen

De meesten van ons werken in Maarn, in het Koetshuis op landgoed ’t Stort. Een groene oase, en toch naast de oprit naar de A12. Soms spreken we met klanten af in Ede, op Landgoed Zonneoord. Middenin het bos, niet ver van de A30. Prachtige locaties dus, waar je in de pauze heerlijk kunt wandelen en eekhoorntjes tellen…

Kees van de Kraats
Kees van de Kraats
Partner

“Heb jij nog een administratie in schoendozen? Dan gaan wij je helpen te automatiseren. Je zult zien hoeveel plezier je krijgt van een online administratie. Werkt lekker snel en simpel, en geeft je realtime inzicht in je cijfers.”

Dit zijn onze vacatures

Vacature Administratief medewerker

Administratief Medewerker

20 - 40 uur

Zonder correcte boekhouding hebben we geen correcte (jaar)rapportages en belastingaangiften. Daarom is jouw werk voor veel ondernemers van groot belang. Natuurlijk, er is heel wat administratief werk geautomatiseerd. Maar voor veel klanten blijft jouw hulp als administratief medewerker van groot belang.

Vacature Zelfstandig assistent-accountant

Relatiebeheerder

20 - 40 uur

Laten we eerlijk zijn: cijfers zouden lang zo boeiend niet zijn, als ze niet bij klanten hoorden. Echte bedrijven. Van mensen met eigen verhalen. Juist dat maakt het voor jou zo mooi om als relatiebeheerder aan de slag te gaan bij Axxino. Je bent bezig met cijfers en aanverwante vraagstukken.

Vacature Stagiair

Stagiair

mbo/hbo

Loop jij alleen stage om je papiertje te halen? Of vooral omdat je geniet van de praktijk en je vak onder de knie wil krijgen? Je bent bij ons geen nummer. Als collega’s vinden we het mooi om jou het vak bij te brengen én tegelijk van jou te leren. Jij zult vast en zeker kennis en inzichten meebrengen waar wij ook ons voordeel mee kunnen doen.

Staat je functie er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie