Relatiebeheerder

20 - 40 uur

Ontdek deze functie

Laten we eerlijk zijn: cijfers zouden lang zo boeiend niet zijn, als ze niet bij klanten hoorden. Echte bedrijven. Van mensen met eigen verhalen. Juist dat maakt het voor jou zo mooi om als relatiebeheerder aan de slag te gaan bij Axxino. Je bent bezig met cijfers en aanverwante vraagstukken, zeker. Maar je helpt ook mensen, die maar wat blij zijn dat ze op jouw expertise kunnen terugvallen. Er valt wat dat betreft nog genoeg te groeien voor je bij Axxino, let maar op.

Over jouw job

Je weet waarschijnlijk wel wat een relatiebeheerder zoal doet. Bedenk je alleen dat jij dat bij Axxino gaat doen. Een relatief klein kantoor met klanten die soms voor de meest uiteenlopende vragen even bellen ‘om te sparren’. Jij wordt hun aanspreekpunt. En dat maakt het leuk! Je kent hun business en hun cijfers van het jaarwerk. De tussentijdse rapportages, begrotingen en aangifte (OB, IB, VPB) verzorg jij ook. Dat levert je inzichten op waarmee je klanten kunt helpen. Tegelijk levert het mooie ‘groeimomenten’ voor jezelf op, waarin je nieuwe kennis en ervaring opdoet.

Over jou

Tja, wat maakt jou tot een goede relatiebeheerder? Is het je mbo-opleiding (richting accountancy of bedrijfseconomie)? Is het je hbo-werk- en denkniveau? Zijn het de drie of meer jaren werkervaring die je opdeed? Het hoort zeker bij je basis. Maar jouw persoonlijkheid doet ook mee. Je bent enerzijds nauwkeurig als het om de cijfers achter de komma gaat. Een toegewijde professional, zeg maar. Tegelijk ben je een klantgerichte dienstverlener. Zeg maar gerust: resultaatgericht. Je zoekt altijd naar verbeterkansen, zowel voor de klanten die je helpt als voor jezelf. En verder? We zijn vooral benieuwd wie jij bent en welke talenten je meebrengt!

Axxino sales solutions

Wil je meer weten over Axxino of deze functie?

Het lijkt ons leuk om met jou kennis te maken! Dan kunnen wij je meer vertellen over Axxino en deze functie. En vooral: kan jij meer vertellen over jezelf. Bel of mail Pieter van Viegen (085-4858380, pieter@axxino.nl).