Stagiair

mbo/hbo

Ontdek deze functie

Loop jij alleen stage om je papiertje te halen? Of vooral omdat je geniet van de praktijk en je vak onder de knie wil krijgen? In dat eerste geval is Axxino niet de beste plek voor je. In dat tweede geval kan je je niet beter wensen. Je bent bij ons geen nummer. (Of het moet nummer 1 zijn.) Als collega’s vinden we het mooi om jou het vak bij te brengen én tegelijk van jou te leren. Jij zult vast en zeker kennis en inzichten meebrengen waar wij ook ons voordeel mee kunnen doen.

Over jouw job

Als stagiair ga je meewerken aan uiteenlopende werkzaamheden. Denk aan het opstellen van jaarrekeningen, het bijhouden van financiële administraties, het opstellen van tussentijdse cijfers en helpen bij financiële analyses en rapportages. Zo verdiep je je kennis op het vakgebied, en doe je tegelijk ervaring op. Zelf verantwoordelijkheid dragen, antwoorden zoeken en dingen uitpluizen: daar leer je veel van. Bij ons mag je dat doen. Zo ben je zeker van een waardevolle stageplaats, die echt iets toevoegt aan je studie. En aan je CV.

Over jou

Jij bent een mbo- of hbo-student. Je volgt een opleiding in de richting van finance, accountancy, bedrijfseconomie of een aanverwante richting. Je werkt zorgvuldig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Op school mag je dan echt een student zijn, aan ons de eer om jou als aankomend professional mee te maken. We hopen dat je leergierig bent en gemotiveerd bent om je kennis in de praktijk te brengen. Dan vind je snel je plek bij Axxino. We zijn benieuwd.

Axxino sales solutions

Wil je meer weten over Axxino of deze functie?

Het lijkt ons leuk om met jou kennis te maken! Dan kunnen wij je meer vertellen over Axxino en deze functie. En vooral: kan jij meer vertellen over jezelf. Bel of mail Pieter van Viegen (085-4858380, pieter@axxino.nl).